Geneo+

Huidverstrakking met TriPollar en OxyGeneo

Als we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid. De TriPollar behandeling op basis van radiofrequentie in combinatie met de OxyGeneo zuurstoftherapie gaat de huid verstevigen en strakker maken. Beide apparaten verwarmen de lederhuid waardoor de huidcellen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het gevolg is een strakkere en meer stevige huid.

 

Wat is TriPollar Radiofrequentie

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

 

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid

De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huid verstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

 

Wat doet de OxyGeneo

De Tripollar behandeling voor huidverstrakking is uit te breiden met de OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. 

Voor wie is de behandeling geschikt

  • voor een beginnende verslapte kaaklijn
  • voor een verslapte huid in een beginnende fase
  • voor fijne lijntjes en rimpels
  • Voor vrijwel ieder huidtype

 

Hoe voelt de behandeling aan

Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan. Het OxyGeneo gedeelte voelt warm aan en kan een beetje prikkelen maar voelt verder ontspannend aan.

 

Wanneer zie je resultaat

Al na de eerste behandeling zie je direct resultaat met het OxyGeneo gedeelte. Het TriPollar gedeelte werkt op langere termijn. Met een kuur van 6 behandelingen kun je echt op resultaat gaan werken omdat de fibroblasten enkele maanden de tijd nodig hebben om collageen aan te maken. Daarna ga je het resultaat onderhouden met 1 nabehandeling per 6-8 weken.

 

Behandelprijs

Met een kuur van 6 behandelingen Tripollar incl. OxyGeneo kun je op zichtbaar en langdurig resultaat werken.

  • € 69.-Tripollar behandeling
  • € 69.-Oxygeneo behandeling
  • € 99.-Tripollar + Oxygeneo behandeling
  • € 535,- kuur van 6 behandelingen Tripollar + Oxygeneo
  • Tijdens de kuur 10% korting op Maria Galland huidverzorgingsproducten.