Maria galland behandelingen

Cocon behandeling (duur ca. 75 minuten):

Bij de behandeling Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon met als doel de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan. Ideaal voor iedere huid, die hunkert naar ontspannende massage.

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, concentraat, Masque Cocon, dag/nachtverzorging.

€ 95,-

 

Thalasso behandeling (duur ca. 75 minuten):

Een innovatief, verkoelend en kalmerend masker, dat zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn. De Bretonse algen ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en stofwisseling, en repareren de beschadigde huid.

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, huidonzuiverheden verwijderen, lotion, massage, concentraat, Masque Thalasso, dag/nachtverzorging.

€ 95,-

Lift Expert behandeling (duur ca. 75 minuten):

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect. Door een combinatie van Oosterse Shiatsu drukpunten en westerse massagetechnieken wordt uw huid gerevitaliseerd en gestimuleerd. De werkstoffen kunnen hierdoor diep in de huid hun werk verrichten waardoor een verstevigend en liftend effect ontstaat. Voor een optimaal resultaat wordt deze behandeling ook in kuurverband aangeboden.

Huidanalyse, reiniging, peeling, lotion, epileren, profilift massage, concentraat, masker, dag/nachtverzorging.

€ 95-,

Masque Modelant behandeling (duur ca. 75 minuten):

Dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker geeft intensieve hydratatie en effectieve anti-aging verzorging. Zorgt voor een spectaculair liftend effect.

Modelage  behandeling: Huidanalyse, epileren, reinigingsmassage, reinigend masker, peelingmassage, lotion, essence, modelage, dag/nachtverzorging

€ 95-

Soin Masque Modelant Yeux

Soin Masque Modelant Yeux kan tijdens elke behandeling ingezet worden. Het is een behandeling met een intensief liftende oogverzorging, hersteld direct verslapping en bestrijdt rimpels en wallen. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen.  Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt en wordt glad en fris.

€ 40,-

Tijdens behandeling € 25,-