Soin Dermatologique

Het oplossen van een huidprobleem

Ieder huidprobleem staat op zich en vereist een specifieke aanpak. Herken je een van onderstaande huidproblemen wees dan welkom voor een vrijblijvende huidanalyse. Tijdens de analyse bespreken we de mogelijkheden om je huid weer in balans te krijgen.

Om een optimaal resultaat te bereiken is thuis gebruik van producten noodzakelijk.

Soin Dermatologique

 behandeling  € 75,- (75min.)

 

Impuretés

Bij een onzuivere en vette “acne” huid.
De producten van de lijn Soin Dermatologique Impuretés normaliseren de sebumproductie. Ze verwijderen micro-partikeltjes en afvalstoffen van de huid en voorkomen het ontstaan van ontstekingen en comedonen. Omdat de onzuiverheden afnemen en het te veel aan sebum vermindert, wordt de huid frisser. De huid krijgt weer een helder, matte en regelmatig aanzien.

 

Pigmentation

Bij een onregelmatige teint, verkleuring en pigmentvlekken.
De depigmenterende producten van Soin Dermatologique Pigmentation reduceren ouderdomsvlekken zichtbaar en hebben een oplichtende werking. Het gebruik van deze luxe, crème-achtige verzorgingslijn met hun extreem efficiënte werkstoffen zorgt voor een egale, regelmatige en stralende teint.

 

Rougeurs

Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose en/of rosacea
De producten van Soin Dermatologique Rougeurs werden speciaal ontwikkeld om een huid met roodheden te verzorgen. De dermatologisch geteste lijn stimuleert de microcirculatie doelgericht en versterkt de bloedvatwandjes. Roodheden en irritaties worden zichtbaar verminderd, de huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen het ontstaan van nieuwe roodheden.

 

Sécheresse

Bij een droge, ruwe huid met roodheden en symptomen van eczeem of psoriasis
De lijn Soin Dermatologique Sécheresse biedt een intensieve, vocht- en vetherstellende verzorging, die de symptomen van een droge huid, psoriasis en atopische huidcondities tegengaat. De formules herstellen de hydrolipide barrière en beschermen daarmee tegen vocht- en lipiden verlies.