Pastelle Beauty


Voorstellen

Mijn naam is Pascale Huis in het Veld 

Na het afronden van een toeristische opleiding ben ik mijn loopbaan gestart in de reiswereld vervolgens ben ik een aantal jaren bewust fulltime moeder geweest, nu ben ik natuurlijk nog steeds moeder maar heb daarnaast ook mijn droom verwezenlijkt om een eigen onderneming te starten.

Mijn gevoel en passie voor schoonheid was de drijfveer  om te besluiten de opleiding schoonheidsverzorging  te gaan volgen. Na het afronden van de opleiding was er niets meer dat mij tegenhield om een eigen huidverzorgingsstudio te starten.

In 2015 heb ik Pastelle Beauty opgericht om professionele huidverbeterende behandelingen te geven in een rustgevende en sfeervolle omgeving.  Mijn gevoel en passie voor schoonheid komen tot uitdrukking in de kwaliteit van de behandelingen en de persoonlijke aandacht.

 

Om kwaliteit te garanderen volg ik regelmatig cursussen en trainingen.

Pastelle Beauty geeft je persoonlijk advies op het gebied van huidverbeterende behandelingen en producten.

Wees welkom en ervaar een moment van rust en ontspanning. 

 

Missie

Iedere huid heeft specifieke eigenschappen en daardoor haar eigen behoeften.

Mijn doel is om samen met jou je huid mooi en in optimale conditie te krijgen en te houden.

 

Bij ieder bezoek maak ik een huidanalyse en worden de behandelingen afgestemd op de conditie van je huid. Omdat de conditie van je huid niet altijd hetzelfde is, is er een brede keuze aan behandelingen en verzorgingsproducten. Graag gebruik ik mijn kennis om je persoonlijk te adviseren.

Voor thuis krijg je adviezen en tips mee, zodat je niet alleen van de behandeling kan genieten maar ook zelf je huid blijvend in conditie houdt.

Pascale

 

 

Pastelle Beauty is Anbos geregistreerd .

Anbos is de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten welke staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.