Is een chemische peeling geschikt voor jouw huid?

Door een chemische peeling toe te passen geef je, je huid een zichtbaar zachter, gladder en frissere uitstraling.

Fijne lijntjes, pigmentvlekken en onderhuidse ontstekingen verminderen. De behandeling geeft geen of nauwelijks downtime.

 

Voordat we deze behandeling gaan uitvoeren bespreken we tijdens een uitgebreide intake je wensen en verwachtingen en wordt niet alleen je huidconditie maar ook je algehele gezondheid besproken zodat we samen bepalen of een chemische peeling op dat moment geschikt is voor jou en je huid.

 

Er volgt 14 dagen voor je peeling een pre-treatment voor thuis,  een patch test en vervolgens een post treament skincare advies. 

 

*Bij het volgen van de volledige kuur van 6 behandelingen krijg je de post treatment set kado.

 

Een behandeling van 45 minuten voor een stralende frisse huid.

 

Deze behandeling wordt geadviseerd in kuurvorm maar kan ook eenmalig gegeven worden.

 

Mini kuur 3 behandelingen

Volledige kuur  6 behandelingen

 

De kuurprijs wordt afgestemd op jouw speciale huidbehoeften en de peelingroutine die daarbij past.

PROFESSIONAL PEELS

 

REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

€ 105-   

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

€ 105-   

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

€ 105-   

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

€ 95-   

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

€ 105-   

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

€ 55-  

 

Mono peels: Glycolzuur 30%, 50%, 70% / Melkzuur 30%, 50% / Amandelzuur 30%

Tijdens de peeling kuur kunnen er plaatselijk extra laagjes zuren worden aangebracht, daar waar het huidprobleem zich voordoet. De schoonheidsspecialist beoordeelt tijdens de behandeling of dit bevorderlijk is voor jouw huid. Prijs op aanvraag.

Kuur van 3 behandelingen   € 280-  
Om het maximale resultaat uit jouw Medik8 gezichtspeeling te halen, raden we altijd een kuur van 3 tot 6 behandelingen aan. Bij deze kuur ontvang je nazorg producten van Medik8 ter waarde van om €40,-  huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.
Kuur van 6 behandelingen € 560-  
Om het maximale resultaat uit jouw Medik8 gezichtspeeling te halen, raden we altijd een kuur van 3 tot 6 behandelingen aan. Bij deze kuur ontvang je nazorg producten van Medik8 ter waarde van € 40,- om de huid te verzachten en de huidgenezing te versnellen.