Pastelle Beauty


Voorstellen

Mijn naam is Pascale Huis in het Veld 

Na het afronden van een toeristische opleiding ben ik mijn loopbaan gestart in de reiswereld vervolgens ben ik een aantal jaren bewust fulltime moeder geweest, nu ben ik natuurlijk nog steeds moeder maar heb daarnaast ook mijn droom verwezenlijkt om een eigen onderneming te starten.

Mijn gevoel en passie voor schoonheid was de drijfveer  om te besluiten de opleiding schoonheidsverzorging  te gaan volgen. Na het afronden van de opleiding was er niets meer dat mij tegenhield om een eigen huidstudio te starten.

In 2015 heb ik Pastelle Beauty opgericht om professionele gezichtsbehandelingen te geven in een rustgevende en sfeervolle omgeving.  Mijn gevoel en passie voor schoonheid komen tot uitdrukking in de kwaliteit van de behandelingen en de persoonlijke aandacht.

 

Om kwaliteit te garanderen volg ik regelmatig cursussen en trainingen.

 

Pastelle Beauty geeft gepersonaliseerd advies op het gebied van huidverbetering.

Missie

Iedere huid heeft specifieke eigenschappen en daardoor haar eigen behoeften.

Mijn doel is om samen met jou je huid mooi en in optimale conditie te krijgen en te houden.

 

Omdat de conditie van je huid niet altijd hetzelfde is stemmen we de behandeling af op jouw specifieke huidwens en geef ik vervolgens vrijblijvend advies over de juiste huidverzorging voor thuis, zodat je niet alleen van de behandeling geniet maar ook je huid in optimale conditie krijgt en houdt. 

Daarnaast geniet je van een relax me-time moment in de (verwarmde) behandelstoel. 

 

Ik zie je graag.

 

Pascale